Dokument o leteckém průmyslu
cali napsal(a):To není o AL vs. CL, to je jen o konkrétních lidech... Něco chápu, něco ne.
Jo to už jsem si všimnul, že určitý lidi do sebe navzájem pořád kopou a oblíbený vlákno na AL bylo "kopírovači" nebo nějak tak se to jmenovalo... ale už jsem dlouho na AL nebyl tak nevím jestli to pořád trvá
To si možná ťal do živého a měli by se odkopat i ti, co se tu třeba pár příspěvků výše naváželi do některých cestovatelů z AL a kteří sami odtamtud přišli. Mimochodem Cestovatelů s hodně velkým C, na rozdíl od řady zdejších "nabízím slevu 10% na booking.com", tedy ganz öffentlich...
Lukáš Horák napsal(a):Já to bohužel neovlivním. Kdyby to bylo po mém, tak jsou všechny účty od padrina dávno smazané. Přínos pro komunitu žádný nebo minimální, zbytečné plevelení všech vláken nějaký rádobyvtipným balastem. Jestli se potřebuje nějak umělecky projevit, tak ať se přihlásí na patřičnou školu nebo do ochotnického spolku, případně ať píše sloupky, eseje, črty apod. do nějakého art magazínu.
Já myslím, že pan Lukáš by si měl uvědomit na které straně baru stojí. A opilý barman není zrovna nejlepší vizitka podniku.
Informace "dneska dávali dokument...." je asi stejně validní jako když Vám večer kolegyně z práce pošle SMS "dnes jsem si nevzala kalhotky...". Mnohem zajímavější informace je když napíše "zítra si nevezmu kalhotky..." a Vy pak máte příležitost si to druhý den zkontrolovat.cali napsal(a):Hele sorry, ale jestli se tady bavíme o individuu s přezdívkou brumbrum (nebo tak nějak), tak to pro mě konkrétně nebude nikdy cestovatel s velkým C ani kdyby objel zemi 10x dokola. Jinak jsem na AL nikdy nechodil a to, co tohle hovado dělá, jak se chová a co píše čtu jen výjimečně, když mě na to někdo upozorní.To si možná ťal do živého a měli by se odkopat i ti, co se tu třeba pár příspěvků výše naváželi do některých cestovatelů z AL a kteří sami odtamtud přišli. Mimochodem Cestovatelů s hodně velkým C, na rozdíl od řady zdejších "nabízím slevu 10% na booking.com", tedy ganz öffentlich...
Na nic si nehraju, jen to byla jediná osoba o které se tady z AL konkrétně hovořilo, takže možná příště spíš Ty buď konkrétní :)
padrino11 napsal(a):Informace "dneska dávali dokument...." je asi stejně validní jako když Vám večer kolegyně z práce pošle SMS "dnes jsem si nevzala kalhotky...". Mnohem zajímavější informace je když napíše "zítra si nevezmu kalhotky..." a Vy pak máte příležitost si to druhý den zkontrolovat.
ok, asi špatně napsáno, každopádně v dnešní době smart TV a internetu není problém si něco pustit zpětně / stáhnout, ne?
P.S.: Budou ještě 2 díly ;)
Ano, to máte pravdu. Může to být zajímavé - rád se na to podívám.
A jen pro zajímavost: Jak jste na tom Vy s těmi kalhotkami?Podľa mňa je Padrino pán a tieto jeho komentáre to tu oživujú a často sú aj prínosné :)
Prirovnanie k situácii s kalhotkami top 😀
Jano napsal(a):Podľa mňa je Padrino pán a tieto jeho komentáre to tu oživujú a často sú aj prínosné :)
Prirovnanie k situácii s kalhotkami top 😀
A jak je vidět, mají i výchovný efekt :-) a kolik lidí se teď těší na zítřejší směnu... prostě samá pozitiva :-)
mirjur napsal(a):A jak je vidět, mají i výchovný efekt :-) a kolik lidí se teď těší na zítřejší směnu... prostě samá pozitiva :-)
Tak tak, plne súhlasím a v tichosti závidím 😀
cali napsal(a):ti, co se tu třeba pár příspěvků výše naváželi do některých cestovatelů z AL a kteří sami odtamtud přišli. Mimochodem Cestovatelů s hodně velkým C
Smutné je, když se sympatie tak nějak neprotnou... LOL!
cali napsal(a):No jasně, je to přece cestovatel s velkým "c"... Evidentně není příliš složité na tebe udělat dojem.Však ve většině má pravdu...
Mě by jen zajímalo, jak tohle vlákno přejmenovat? :D Přes letecký dokument k ruskýmu péčku po padrinův ultimátní penis až k ožralýmu brumbrumovi a filozofické otázce kdo je víc AL nebo CL... To tu ještě nebylo :))
Nemá někdo slevu na Booking?
David Eiselt napsal(a):Jsem čekal, že mě očistíš ze zde zveřejněného oznámení:-) A slibuji, poslední můj post v tomto vláknu...Mě by jen zajímalo, jak tohle vlákno přejmenovat? :D Přes letecký dokument k ruskýmu péčku po padrinův ultimátní penis až k ožralýmu brumbrumovi a filozofické otázce kdo je víc AL nebo CL... To tu ještě nebylo :))
Nemá někdo slevu na Booking?
očistí poté co jsi vylezl z jeho travici trubice? do toho by se nechtelo ani mne. a to jsem uz cosi prasaren zazil